Each party has its sweet. But to ensure that the fulfillment is absolute, You must make sure to choose the best offer the square 😉
I have the good fortune of being a short distance from some of the most talented of Italian Master Confectioners. Tra essi, there is one that stands out in particular for the quality of its cakes leavened "seasonal extraordinary": Alfonso Pepe.
After enjoying his amazing Christmas panettone artigianale (il resoconto è which), necessarily I had to complete the work at Easter with the equally extraordinary colomba! Magazine Gambero Rosso ha definito la colomba del Maestro Pepe: “Una colomba di una bontà esagerata, espressione di raffinata pasticceria, dalla lievitazione naturale a pasta acida alla cottura, alla scelta degli ingredienti”.
E quindi eccomi ancora una volta in viaggio, per andarmi a procurare l’agognato bene direttamente alla fonte.
Qui trovate le foto della pasticceria Pepe in veste pasquale, con le sue splendide composizioni, le uova di cioccolato decorate e le squisite colombe in varie versioni (tra le quali: al limoncello, alle albicocche del Vesuvio, ai fichi bianchi del Cilento).
Pasticceria Pepe
Via Nazionale, 2/4 – S. Egidio del Monte Albino, Salerno
such. 081/5154151
Yesterday I was talking about pastry and today I find that c'It was passed three years ago,,,guys are ahead!!!