Tasting! Blog

LE STRADE DELLA MOZZARELLA 2015 – PRIMA GIORNATA

Cucina d’autore, trenta chef internazionali, sei maestri pizzaioli e grandi prodotti dell’alimentazione mediterranea, il tutto nel segno di un “viaggio essenziale” lungo due giorni dedicato alla Mozzarella di Bufala Campana DOP: questo l’identikit dell’edizione...

PASQUETTA tasting!

Despite the inclement weather, we were able to spend the Easter holidays to the great. Oh yeah, for us Neapolitan Easter is primarily synonymous tortani, casatielli and pastiere, che già da soli bastano a...

GOURMET EVENTS OF THE MONTH - April 2015

1 APRILEInaugurazione NonsokeInaugurazione di Nonsoke, restaurant and pizzeria next to the water park Happy Days, in Viale Libertà a Santa Maria a Vico (Caserta).Il format si avvale della consulenza della scuola professionale di cucina e...

THE TASTE FOR LIFE

When the food is really "good", there is still more taste! On the evening of Monday, 30 March, forty catering professionals including chefs and pastry chefs gathered in Naples at the restaurant...

ROME, Marzipan AND MISCELLANEOUS

  Some may recall the dynamics of Casa tasted, those who occasionally bring Max to Rome to do photo shoots sports and that consequently "forced" to Dani laps solitary (we will refresh you...

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